Easy up partytent 3 x 4,5
 • Easy up partytent 3 x 4,5
 • Easy up partytent 3 x 4,5
 • Easy up partytent 3 x 4,5

Easy up partytent 3 x 4,5

€ 50,00

€ 50,00 per dag (borg € 50,00)

Omschrijving:

 • Afmeting partytent: Lengte: 3,00m Breedte: 4,50m Hoogte: 3,30m

Specificaties easy-up partytenten; wij verhuren deze in 2 maten: 3 bij 3 meter en 3 bij 4,5 meter (ook te koppelen tot 3 x 7,5 m):

 • 45 mm brede, zeskantige aluminium poten
 • Poten en liggers gemaakt van een zware kwaliteit aluminium met een wanddikte van 2 mm
 • Dak van zware kwaliteit (300 gram) PVC coated polyester, absoluut waterdicht
 • Met complete set van 4 waterdichte zijwanden (2x dicht, 1x raam, 1x deur met rits)
 • Zijwanden hebben klittenband voor bevestiging aan het dak en de poten, en ritsen voor bevestiging aan elkaar
 • Geschikt voor windsnelheden t/m windkracht 5, mits goed vastgezet met extra bij te bestellen stormbandset van € 10
 • Poten met stalen voetsteunen en handige klikkers met ring om de tent snel op te zetten
 • Mogelijkheid om middels een goot meerdere tenten te koppelen
 • Inclusief draagtas en set haringen en scheerlijnen
 • Viervoudig in hoogte verstelbaar, de maximale stahoogte is 212 cm, maximale dak hoogte is 330 cm

Ook kunnen we de tent compleet inrichten met statafels, bierbanken, stoelen en tafels. Tevens is deze tent te koppelen met de 3,00m x 3,00m Easy Up tot 3,00m x 7,50m.

Beschrijving:
Accessoires
Bij de Easy up worden standaard scheerlijnen en haringen geleverd zodat de tent extra kan worden verankerd bij slechtere weersomstandigheden. Ook kun je bij ons additionele stormharingen en spanbanden aanschaffen voor het geval de tent bijvoorbeeld in hardere weersomstandigheden geplaatst dient te worden.  Wij verkopen ook diverse draagtassen, de draagtas is geschikt om de tent in te vervoeren én om de tent in op te bergen.
 
Doeken
Het doek van deze Easy up tent is gemaakt van 800D Oxford doek en is afgewerkt met een PVC coating. Dit houdt in dat het doek waterdicht is. De zijwanden worden door middel van klittenband aan het dak en aan de hoekpalen bevestigd. De zijwanden kun je ook weer met klittenband aan de wanden vastmaken. Je krijgt bij deze tent één wand met deur, twee wanden met raam en één blinde wand. Het dakzeil zit bij levering niet standaard op het frame, dit om defecten tijdens het openen van het pakket te voorkomen..

Frame
Deze Easy up heeft een harmonicasysteem wat gemakkelijk uit te klappen is, op deze manier kun je binnen vijf minuten een complete partytent kan hebben staan, wij adviseren je deze tent met minimaal twee personen op te zetten. Het frame is gemaakt van aluminium en is in drie verschillende hoogtes te verstellen.
 
Gebruik
Deze Easy up kun je voor diverse doeleindes gebruiken. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, dient als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je op alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk! Wij adviseren je om deze tent niet langer dan enkele dagen op te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren. Berg de tent na gebruik droog en schoon op om lang plezier te mogen beleven dan deze partytent!
 
Weerbestendigheid
Deze Easy up is steviger dan onze luxe variant, hierdoor kun je deze al enkele dagen achter elkaar op laten staan. Wij adviseren je wel om de tent te allen tijde te verankeren en te verzwaren, op die manier weet je zeker dat je de tent op de juiste manier in gebruik neemt!